BEYUL HYDRO AMPOULE

(10ml x 7 bottles)
Huraian Produk

Dicipta dengan sifat anti-penuaan dan anti-oksidan, ini adalah rawatan pekat yang membekalkan kulit anda penghidratan berpanjangan dan mengurangkan kerengsaan yang ketara sambil menguatkan penghalang kulit! Padankan dengan teknik urutan muka dan saksikan kesan mengangkat yang ketara dan ton kulit yang cerah.

Masa penggunaan: Siang (AM) dan Malam (PM)

Harga
Kod
RP BND302.00
C0400001

SOROTAN BAHAN

Ekstrak Buah Quince Cina

Ekstrak buah dengan ciri anti-penuaan yang menghalang penguraian kolagen, membantu mengekalkan kulit yang sihat dan berdaya tahan.

Ekstrak Lemon Balm

Herba yang popular, diketahui mempunyai kualiti antioksidan, anti-radang dan antibakteria. Ini akan membantu menenangkan dan mengurangkan kemerahan kulit.

Adenosina & Niasinamida

Adenosina mempunyai ciri anti-penuaan yang hebat yang mengurangkan kedutan dan memberi tenaga kepada keanjalan kulit secara keseluruhan manakala niasinamida meningkatkan seri kulit secara keseluruhan.

KEBAIKAN

Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan dengan nyata sambil meningkatkan keanjalan kulit. Membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan yang ketara. Hydro Ampoule ini dirumus untuk menyokong penyegerakan semula jadi kulit yang akan mencerahkan dan menguatkan penghalang kulit pada masa yang sama.

Cara penggunaan: Pada muka yang telah dibersihkan selepas Moisturizing Lotion, urut perlahan-lahan pada muka untuk penyerapan optimum.