AULORA ARM SLEEVE with Kodenshi®

Huraian Produk

Kestabilan dan konsistensi adalah segala-galanya apabila ia berkaitan dengan pergerakan lengan. Sokongan yang baik akan menampilkan prestasi terbaik dan versi terbaik anda.

Harga
Kod
(M) RP BND97.00
A0600002
(L) RP BND97.00
A0600003
(XL) RP BND97.00
A0600004

Pengudaraan Baik & Menyejukkan

Anti-bakteria dan anti-bau

Lembut & Elastik

Perlindungan UV

Kodenshi® Fiber - Kesejahteraan melebihi keselesaan

Menggunakan teknologi terkini serat KODENSHI® berpaten, AULORA ARM SLEEVES membantu mengawal suhu badan untuk mengekalkan kesejahteraan dan prestasi pada tahap optimum. Serat KODENSHI® mampu menyerap suhu semula jadi badan dan membebaskan inframerah jauh kembali ke kulit. Tindakan ini boleh mengaktifkan sistem dan fungsi badan anda secara positif.

Reka Bentuk Mampatan Lingkaran Ergonomik

Membekalkan kestabilan dan ketahanan yang lebih baik

Reka Bentuk Mampatan Lingkaran Ergonomik menyokong aliran tenaga dan membekalkan kepejalan pada otot lengan, lantas memberikan tenaga kepada otot untuk setiap pergerakan. Ia juga membantu untuk mengelakkan kecederaan yang berkaitan dengan pergerakan melampau atau pergerakan luar biasa

Perlindungan UV

AULORA ARM SLEEVES melindungi kulit daripada pendedahan berlebihan daripada matahari dan mengurangkan risiko selaran matahari, kedutan, bintik-bintik dan tona kulit tidak sekata semasa aktiviti luar.

Inovasi dan fesyen

Ino-fesyen menjadi sebahagian daripada gaya hidup di mana inovasi dan fesyen berjalan seiring. Ia bukan sahaja boleh meningkatkan tahap tenaga harian anda, malah anda juga boleh bergaya dengan selesa.

Ukuran Produk

Ukuran Saiz Disyorkan
Reka Bentuk Uniseks
Ukuran Arm Sleeves* (Panjang)
Ukur lilit pergelangan tangan (cm)
Ukur Lilit Bisep (cm)
M
51 cm
12.0-14.5
25.5-31.0
L
54 cm
15.0-17.5
31.5-37.0
XL
57 cm
18.0-20.5
37.5-43.5

*Toleransi dalam lingkungan ±1.5cm. Ukuran adalah berdasarkan saiz set produk sebenar.